detall-servei-rehabilitacio

REFORMES I REHABILITACIÓ D’EDIFICIS

Tot i que la tendència constructora dels darrers anys s’ha dirigit a la construcció d’obra nova, a ALFI Biocons sempre hem apostat per les reformes i les obres de rehabilitació; especialment per la construcció tradicional i la restauració del patrimoni arquitectònic.

La rehabilitació d’edificis, i en especial, la recuperació i la conservació de l’arquitectura tradicional, són obres que requereixen una especial atenció i el domini de l’ofici, permeten atorgar al constructor el valor que es mereix.


REHABILITACIÓ

Executem obres de rehabilitació de pisos, cases i tot tipus de construccions; aportant el nostre coneixement en l’àmbit de l’estalvi energètic i el respecte per la salut de les persones i el medi ambient.

A ALFI Biocons ens agrada respectar i posar en valor els elements singulars d’una construcció, per donar una pàtina d’autenticitat i caràcter únic a l’edifici. Per això disposem de l’experiència i el personal qualificat per la realització d’obra de maçoneria, voltes de maó, estucs de calç, intervenció en tàpia i recuperació d’elements singulars.

REFORMES

Ens encarreguem de les reformes d’edificis que necessitin una renovació interior o que hagin sofert qualsevol tipus de deteriorament; fent la restauració i rehabilitació de façanes i cobertes amb intervencions que en garanteixen el seu bon estat durant dècades.

Apostem per materials bons, duradors, transpirables, ecològics i naturals en la rehabilitació de façanes i millora de cobertes, perquè esdevenen una inversió a llarg termini a nivell econòmic, ambiental i de salut.

REHABILITACIÓ ENERGÈTICA

Realitzem rehabilitacions energètiques i ho fem amb materials ecològics i de llarga durabilitat. Una rehabilitació energètica aporta confort, salut i estalvi econòmic en calefacció i climatització.
Aconseguim estar menys exposats a les temperatures exteriors i això ens permet conservar el confort tèrmic interior. L’estalvi aconseguit amb aquest tipus d’intervenció, esdevé una inversió rendible i amortitzable a curt termini.

“A ALFI biocons estudiem i avaluem cada cas per reduir la factura energètica dels nostres clients”


ALGUNS PROJECTES REALITZATS

REHABILITACIÓ INTEGRAL