Les nostres Especialitats

VOLTA CATALANA

Realitzem treballs de nova construcció i rehabilitació de cases i elements tradicionals com la volta catalana.

La construcció i restauració d’arcs i voltes catalanes o de maó ceràmic, són una de les especialitats d’ALFI Biocons. Una tècnica constructiva pròpia de casa nostra que volem posar en valor i potenciar.

Demana’ns més informació


PEDRA SECA

Ens agrada la tradició i el mediterrani. Per això treballem amb materials autòctons i tècniques com la pedra seca. La construcció amb pedra seca, un element imprescindible dels nostres paisatges, és una tècnica ancestral que ens permet adequar i aportar valor a espais exteriors de gran encant i integritat.

Demana’ns més informació


IMG_4012

REVESTIMENTS NATURALS

Recuperem la tradició dels morters i estucs de calç per façanes i revestiments interiors. Posem al dia la utilització del fang com a agradables acabats interiors.

Demana’ns més informació


PISCINES NATURALS

Construïm piscines naturals, ecològiques i estèticament integrades al paisatge. Les piscines naturals embelleixen i donen vida al jardí, estalvien aigua i electricitat i cuiden la salut.

Les piscines naturals generen el seu propi ecosistema per mantenir-se intactes i conservar la qualitat de l’aigua durant tot l’any. Utilitzen les plantes per mantenir-se netes i no requereixen productes químics. L’aigua no s’ha de renovar periòdicament i el seu manteniment és pràcticament nul. Per aquest motiu, són una aposta de present i de futur ideal pel teu jardí.

Demana’ns més informació


Alguns projectes realitzats