Serveis

A ALFI Biocons oferim serveis de construcció, rehabilitació i reformes integrals. Executem obres destinades a habitatges, equipaments, comerços i indústries. Prestant especial atenció a la preservació i recuperació de construccions tradicionals; a la rehabilitació energètica, a la restauració del patrimoni arquitectònic i a la millora dels espais exteriors.

Complementem la nostra passió per la bioconstrucció amb serveis de consultoria en construcció sostenible, disseny d’interiors, construction management i project management.

Treballem amb un equip pluridisciplinar de professionals de la construcció i la bioconstrucció a Catalunya; prestant serveis integrals als nostres clients, ja siguin promotors públics, privats, despatxos d’arquitectura, particulars o autoconstructors.

LES NOSTRES ESPECIALITATS

Construcció tradicional i piscines naturals.


NOVA CONSTRUCCIÓ

Som una empresa constructora de Catalunya que camina amb pas ferm cap a una construcció sostenible. Ens dediquem a la construcció d’habitatges amb criteris d’estalvi energètic o passivhaus per millorar l’economia domèstica, creant llars harmòniques i saludables.


ESPAIS EXTERIORS

Ens dediquem a la construcció de places, recuperació d’espais i elements singulars, ajardinaments i entorns lúdics al voltant d’edificacions com masies, cases de camp o espais per esdeveniments; incorporant-hi marges de pedra seca, jardineria sostenible, estanys i piscines naturals.


Rehabilitacio integral casa tradicional

REFORMES I REHABILITACIÓ D’EDIFICIS

Tot i que la tendència constructora dels darrers anys s’ha dirigit a la construcció d’obra nova, a ALFI Biocons sempre hem apostat per les reformes i les obres de rehabilitació; especialment per la construcció tradicional.


RESTAURACIÓ DEL PATRIMONI ARQUITECTÒNIC

La contribució a la preservació i manteniment del patrimoni arquitectònic forma part de la nostra sensibilitat i respecte per l’edificació històrica i monumental.
Els serveis de restauració del patrimoni són una passió i una vessant estratègica de l’activitat d’ALFI Biocons.


ALTRES SERVEIS

Oferim obra nova, rehabilitació d’edificis, reformes integrals i restauració del patrimoni. Però anem més enllà i prestem serveis de construction management, project management, consultoria en arquitectura sostenible i interiorisme. Sempre intentant aplicar criteris que construeixin uns edificis més saludables, respectuosos amb el medi ambient i amb les persones.