altres serveis

ALTRES SERVEIS

Oferim obra nova, rehabilitació d’edificis, reformes integrals i restauració del patrimoni. Però anem més enllà i prestem serveis de construction management, project management, consultoria en arquitectura sostenible i interiorisme. Sempre intentant aplicar criteris que construeixin uns edificis més saludables, respectuosos amb el medi ambient i amb les persones.


PROJECT MANAGEMENT & CONSTRUCTION MANAGEMENT

Oferim un servei integral als promotors d’obres com a construction managers per gestionar amb eficàcia i professionalitat tot el procés constructiu; des del projecte, localització i estudi del solar fins al seguiment i execució de les obres de construcció; participant de forma total o parcial en aquest procés.

També treballem per particulars i autoconstructors que vulguin viure acompanyats l’execució de casa seva o que requereixin acompanyament tècnic.

Demana’ns més informació

CONSULTORIA EN CONSTRUCCIÓ SOSTENIBLE

A ALFI Biocons col·laborem amb despatxos d’arquitectes i amb projectes d’arquitectura sostenible. Acompanyem projectes d’arquitectura ecològica i oferim assessorament en bioconstrucció: disseny bioclimàtic, eficiència energètica, ambient lliure de toxicitat, contaminació electromagnètica…

Un servei dirigit a professionals o persones que necessiten una empresa de bioconstrucció a Catalunya, de confiança, amb experiència i amb coneixement del sector.

Demana’ns més informació

DISSENY D’INTERIORS

Som un empresa de bioconstrucció que volem oferir un servei integral al client en les obres de reformes de cases i establiments comercials. Per aquest motiu, complementem la construcció, reformes i rehabilitació d’edificis amb serveis d’interiorisme amb criteris sostenibles.

Demana’ns més informació


ALGUNS PROJECTES REALITZATS

DISSENY


FONAMENTACIONS ESPECIALS